Kurczak Kijów
Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 334 kalorie, 9g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Idź do sklepu i odebrać masło, ser monterey jack 1x2 cale i ¼ Cala, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Hamburger Estilo Kiev (Meksykański Hamburger Kiev), Kurczak Kijów, oraz Kurczak Kijów.
Instrukcje
Przygotować masło ziołowe łącząc ¼ szklanki masła, pietruszka, bazylia,1 łyżeczka soli i ¼ łyżeczki czarnego pieprzu w małej misce, dobrze wymieszać.
Umieścić piersi kurczaka, po jednym na raz, między 2 kawałkami folii. Za pomocą młotka Funt piersi do około ¼ cala grubości. Każdy kawałek kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Ułożyć 1 pierś z kurczaka na nowym kawałku folii i na środku każdej piersi ułożyć 1/6 masy masła i 1 plasterek sera. Używając plastikowej folii, aby pomóc, złożyć końce piersi i zwinąć pierś w kłodę, całkowicie obejmując masło; zwinąć bardzo mocno. Zabezpieczyć wykałaczkami. Powtórz z każdą piersią.
Umieść kurczaka w lodówce na 2 godziny lub na noc.Gdy gotowy do pieczenia wstępnie rozgrzać piekarnik do 375 stopni F. stopić Pozostałe ¼ szklanki masła i wlać do szerokiej płytkiej misce.
Bułkę tartą i parmezan umieścić w innej szerokiej płytkiej misce, dobrze wymieszać.
Podgrzać ½ cala oleju roślinnego w 12-calowej patelni saute na średnim ogniu. Un-owinąć piersi i usunąć wykałaczki. Następnie po jednym na raz zanurzyć każdą pierś w roztopionym maśle, a następnie zwinąć w bułce tartej. Delikatnie umieścić każdą pierś w gorącym oleju i gotować ze wszystkich stron, aż złoty kolor na całym.
Przenieść wszystkie 6 piersi do nagrzanego piekarnika i piec, około 10 minut, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F.