Kurczak Kijów
Kurczak w Kijowie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 687 kalorii, 46g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz musztardę dijon, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburger Estilo Kiev (Meksykański Hamburger Kiev), Kurczak Kijów, oraz Kurczak Kijów dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać masło, estragon, natkę pietruszki, szczypiorek, tymianek, 1 łyżeczkę soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Miarka mieszaninę na kawałku folii lub pergaminu i zwinąć w 1-cal grubości dziennika. Owinąć i zamrozić do jędrności, co najmniej 3 godziny i do 3 dni.
Pokrój zamrożone masło na 6 równych kawałków.
Połóż pierś z kurczaka między 2 kawałkami folii lub 2 duże plastikowe torby wielokrotnego zamykania; Funt do 1/4 cala grubości z ciężką patelnią lub młotkiem.
Przełożyć do czystego kawałka folii i doprawić solą i pieprzem. Umieść kawałek masła herbed w środku kurczaka; używając plastikowej folii jako pomocy, ciasno zwinąć kurczaka, zaczynając od długiego boku, chowając się w krótkich bokach, jak idziesz. Ciasno owinąć roladę kurczaka w folię. Powtórzyć z pozostałym kurczakiem i masłem. Przechowywać w lodówce rolki co najmniej 2 godziny lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i ustaw stojak z drutu na obramowanej blasze do pieczenia.
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Jajka i musztardę ubić w innym płytkim naczyniu.
Umieścić panko w trzecim naczyniu. Roladki z kurczaka rozpakować i obficie doprawić solą i pieprzem. Pojedynczo, zagotować bułki z kurczaka w mące, następnie zanurzyć w mieszaninie jajek i zwinąć w panko, aby pokryć.
Rozgrzać 1/2 cala oleju roślinnego na dużej patelni na średnim ogniu. Roladki z kurczaka podsmażyć w 2 partiach, obracając, na złoty kolor, od 6 do 8 minut.
Przenieść do przygotowanego stojaka i piec do gotowane przez, o 10 protokół.