Kurczak i łuki
Kurczak i łuki to danie główne, które serwuje 12. Za 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 26g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka parmezanu, papryki, czosnku w proszku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Łuki makaronowe I KURCZAK, Jedno danie kurczak i łuki, oraz Ciepła sałatka z kurczaka z kokardkami.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie w holenderskim piekarniku gotuj kurczaka i czerwoną paprykę na maśle na średnim ogniu przez 5-6 minut lub do momentu, gdy kurczak przestanie być różowy.
Dodaj zupę, groszek, mleko, czosnek w proszku, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 1-2 minuty lub do podgrzania. Dodać ser.
Odcedź makaron; Dodaj do mieszanki kurczaka i wrzuć do płaszcza.