Kurczak I Szynka Florentyna
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 401 kalorii, 44g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 45 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, szynkę delikatesową oscar mayer, 3 łyżki. kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kurczak Florentyna, Kurczak Po Florencku, oraz Kurczak Faszerowany Florentyna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 Łyżkę. opatrunek w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodaj szpinak; gotuj i mieszaj 1 min. albo dopóki szpinak nie zwiędnie.
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Dodaj pozostały dressing i kurczaka na patelni; turn chicken over to coat both sides with dressing. Gotować 5 do 6 min. z każdej strony lub do czasu zakończenia kurczaka (165F).
Wierzch kurczaka z szynką i serem; przykryć. Gotować na małym ogniu 1 do 2 min. aż ser się rozpuści.
Podawać na mieszance szpinakowej.