Kurczak i Bok Choy Stir-Fry

Kurczak i Bok Choy Stir-Fry
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kurczak i Bok Choy Stir-Fry może być świetny przepis, aby spróbować. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, sos barbecue, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Sezon kurczaka z 1/4 łyżeczki każda sól i pieprz i gotować, rzucając od czasu do czasu, aż rumiane i gotowane przez, 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cały KurczakCały Kurczak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieść na talerz.
3
Dodaj bok choy i 1/4 szklanki wody na patelni. Przykryć i gotować, aż bok choy jest po prostu przetargu, 3 do 4 protokół. W małej misce, połączyć sos sojowy, sos barbecue, i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Zielona CebulaZielona Cebula
Sos SojowySos Sojowy
Bok ChoyBok Choy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodaj do patelni i doprowadzić do wrzenia. Powrót kurczaka na patelnię i gotować, podrzucając, aż do ogrzania przez, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn