Kurczak grillowany z musztardą miodową i czerwoną cebulą
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Miód musztarda i czerwona cebula kurczaka z grilla może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 545 kalorii, 24g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz musztardę miodową, sól i pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Kurczak grillowany z miodowo-musztardowo-czerwoną cebulą, Kurczak grillowany z musztardą miodową i czerwoną cebulą, oraz Sałatka Z Kurczaka Z Musztardą Miodową Z Mango I Czerwoną Cebulą.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową lub patelnię na średnim ogniu.
Wlać 2 łyżki oleju roślinnego do małego rondla na umiarkowanym ogniu.
Dodaj czerwoną cebulę i saute 3 do 5 protokół.
Dodać ocet i zmniejszyć o połowę, 1 do 2 minut.
Dodać brązowy cukier i gotować 1 minutę do włączenia.
Ubijamy bulion i musztardę miodową, ziele angielskie i curry. Doprowadzić sos do bańki i zmniejszyć ciepło do najniższego ustawienia.
Kurczaka posmarować mżawką oleju, solą i pieprzem, według własnego gustu.
Umieścić kurczaka na gorącym grillu i gotować 4 lub 5 minut, a następnie włączyć. Dusić kurczaka obficie z sosem i gotować kolejne 5 minut. Obróć się jeszcze raz i baste. Gotować 2 lub 3 minuty więcej gotować i przenieść kurczaka na półmisku i służyć.