Kurczak Grillowany Limonkowo-Estragonowy

Kurczak Grillowany Limonkowo-Estragonowy
Limonka-estragon Grillowany kurczak może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 21g białka, oraz 39g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, estragon, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Estragon Limonka Pierś Z Kurczaka, Grillowany Kurczak Z Estragonem Pomarańczowym, oraz Kurczak z grilla Dijon i estragon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść oliwę z oliwek, sok z limonki, cebulę, estragon, sól i ostry sos w dużej, zamykanej plastikowej torbie; wstrząśnij, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodać udka z kurczaka, zalać marynatą, wycisnąć powietrze i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub SiekanyBoczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub Siekany
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
3
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Kurczaka wyjąć z marynaty i strząsnąć nadmiar. Wyrzucić pozostałą marynatę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
5
Grilluj kurczaka przez około 30 minut, lub aż nie będzie już różowy w środku. Udka z kurczaka nie wysychają łatwo, więc nie bój się gotować ich nieco dłużej, jeśli zajdzie taka potrzeba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub SiekanyBoczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub Siekany
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn