Kurczak Graham Elliot z fasolką szparagową w maślance-przepis na sos estragonowy

Kurczak Graham Elliot z fasolką szparagową w maślance-przepis na sos estragonowy
Graham Elliot ' s Chicken With Green Beans In Maślanka-estragon dressing Recipe może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 262 kalorie, 28g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, fasolę, pełnoziarnisty jogurt grecki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany kurczak z fasolką szparagową i sosem maślanym, Paluszki pieczone i fasolka szparagowa z kremowym sosem estragonowym, oraz Fasolka Szparagowa Z Garlicky Sherry Octu Sos Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350° F. przygotuj miskę z lodowatą wodą. W średnim rondlu osolonej wrzącej wody, gotować fasolkę aż chrupiące-miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Fasolę przełożyć do lodowej łaźni do ostygnięcia, a następnie drain.In średniej misce, połączyć jogurt, maślanka, musztarda, sok z cytryny i estragon i dobrze wymieszać. Przyprawić sosem salt.In duża patelnia żaroodporna, podgrzać oliwę z oliwek, aż się połysk. Sezon kurczaka z solą i pieprzem, dodać do skórki patelni stronie w dół i gotować na umiarkowanym ogniu, aż złoty i chrupiące, o 8 protokół. Obrócić skórkę kurczaka do góry i piec w piekarniku przez 10-12 minut, aż się ugotuje, a w najgrubszą część włożyć natychmiastowy termometr o temperaturze 160° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MaślankaMaślanka
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
EstragonEstragon
Cały KurczakCały Kurczak
MusztardaMusztarda
JogurtJogurt
FasolaFasola
SólSól
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
3
Dodaj masło, tymianek i czosnek na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu przez 2 protokół, fastrygowanie kurczaka stale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Odstawić na 5 minut.
5
Dodać zieloną fasolkę do maślanki estragon dressing i wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MaślankaMaślanka
EstragonEstragon
FasolaFasola
6
Kurczaka podawać z fasolką szparagową.Wypróbuj te przepisy z kurczaka na Food Republic: Maślanka-
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Cały KurczakCały Kurczak
FasolaFasola
7
Przepis Na Pieczonego Kurczaka
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
8
Paleo Drób! To imbir czosnek Crusted Chicken Recipe
Składniki, których będziesz potrzebować
DróbDrób
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
9
Union Square Café Fried Chicken Recipe
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn