Kurczak Francese
Kurczak Francese wymaga mniej więcej 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1525 kalorii, 40g białka, oraz 140 g tłuszczu każdy. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz połowę piersi kurczaka, jajko, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest super. Spróbuj Kurczak Francese, Kurczak Francese, oraz Kurczak Francese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierś z kurczaka z mąki, następnie zanurz w jajku, a następnie w parmezanie. Na małej patelni, saute kurczaka na małym ogniu, przyprawy solą i pieprzem do smaku.
Gdy kurczak jest w połowie gotowy (po około 4-5 minutach), wymieszaj śmietanę i zieloną cebulę. Doprowadzić do wrzenia, następnie zdjąć z ognia, posypać garścią parmezanu i podawać.