Kurczak faszerowany szpinakiem
Kurczak nadziewany szpinakiem to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 354 kalorie, 42g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz masło, parmezan, boczek i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chicken Spinoccoli-panierowana nadziewana pierś kurczaka ze szpinakiem, brokułami i serem, Kurczak Faszerowany Szpinakiem, oraz Kurczak Faszerowany Szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć szpinak, scallion i parmezan; doprawić solą i pieprzem. W dużej patelni nonstick, gotować boczek na umiarkowanie wysokim ogniu, aż ostry, 4 protokół.
Przełożyć boczek do miski.
Kotlety przyprawiamy solą i pieprzem.
Rozłóż szpinak na kotletach, złóż na pół i naciśnij, aby zamknąć.
Rozgrzać patelnię z tłuszczu boczku, aż skwierczy.
Dodać kurczaka i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż gotowane przez, 6 protokół; przenieść do półmiska i ogrzać.
Dodaj ocet na patelni; gotować przez 30 sekund. Od ognia, zawirować w maśle, aż się stopi. Łyżka sosu na kurczaka; podawać.