Kurczak Cytrynowo-Rozmarynowy
Kurczak cytrynowo-rozmarynowy to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.67 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, piersi kurczaka, pieprz cytrynowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rosemary Lemon Kurczak, Kurczak Cytrynowy Rozmaryn, oraz Rosemary Lemon Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Torba piekarnika Plae w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Dodać mąkę; twist koniec worka piekarnika, i wstrząsnąć do herbu.
Dodaj cebulę, warzywa, 1 1/2 łyżeczki rozmarynu, 1 łyżeczka pieprzu cytrynowego i 1/4 łyżeczki soli do worka piekarnika; wycisnąć worek do mieszania składników.
Posypać piersi kurczaka pozostałym 1 1/2 łyżeczki rozmarynu, 1 łyżeczka pieprzu cytrynowego i 1/4 łyżeczki soli. Układaj kurczaka na warzywach w równej warstwie.
Zamknij torbę piekarnika z nylonowym krawatem; Wytnij 6 (1/2 cala) szczelin w górnej części torby.
Piec w 350 przez 40 minut lub aż kurczak jest gotowy i warzywa są miękkie.