Kurczak Cordon Bleu
Kurczak Cordon Bleu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.29 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, ząbek czosnku, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kurczak Cordon Bleu, Kurczak Cordon Bleu, oraz Kurczak Cordon Bleu.
Instrukcje
Miejsce bulion w małej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; kuchenka mikrofalowa w wysokiej 15 sekund lub aż ciepłe. Wymieszać z masłem i czosnkiem.
Połączyć bułkę tartą, Parmigiano-Reggiano, i papryka w średniej płytkiej misce; odstawić.
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i Funt każdy do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Posyp obie strony kurczaka solą, oregano i pieprzem. Wierzch każdej połowy piersi z 1 plastrem prosciutto i 1 łyżką mozzarelli.
Roll up każdej piersi pół Jelly roll mody. Zanurzyć każdą rolkę w mieszance bulionu z kurczaka; pogłębiać w mieszaninie bułki tartej.
Umieść rolki, szew w dół, w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia pokrytym natryskiem do gotowania.
Pozostałą mieszankę bulionu zalać kurczakiem.
Piec w temperaturze 350 przez 28 minut lub do momentu, aż soki będą jasne, a blaty będą złote.