Kurczak Cordon Bleu
Kurczak Cordon Bleu może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 770 kalorii, 52g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bułkę tartą, szynka, piersi kurczaka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 41 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 87%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kurczak Cordon Bleu, Kurczak Cordon Bleu, oraz Kurczak Cordon Bleu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Roztopić masło w szklanym naczyniu do pieczenia. Lekko spłaszczyć piersi kurczaka między folią z młotkiem.
Ułóż 1 plasterek szynki i 1 kawałek sera na spłaszczonej piersi, złóż na pół i zamknij wykałaczką. Powtórz proces dla pozostałych piersi z kurczaka. Posmaruj każdy kawałek mąką, następnie jajkami, a następnie bułką tartą.
Umieścić kawałki kurczaka w szklanym naczyniu do pieczenia. Obróć się, aby pokryć masłem.
Piec przez 40-45 minut lub do złotego koloru.
Podawać z parsowanym ryżem i gotowanymi na parze brokułami.