Kurczak Cordon Bleu
Kurczak Cordon Bleu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 505 kalorii, 53g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, połówki piersi kurczaka, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kurczak Cordon Bleu, Kurczak Cordon Bleu, oraz Kurczak Cordon Bleu.
Instrukcje
Umieść kurczaka między 2 arkuszami folii; Funt do grubości 1/4 cala.
Kurczaka posypać równomiernie pieprzem i solą.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Dodaj panko; gotować 2 protokół lub do tosty, często mieszając.
Mąkę umieścić w naczyniu.
Połączyć 1 łyżkę wody i jajka w misce; lekko ubić.
Do naczynia wlać masę jajeczną.
Połącz panko, 2 łyżki sera, tymianek i czosnek w naczyniu.
Praca z 1 kawałkiem kurczaka na raz, pogłębiać w mące. Zanurzyć w mieszaninie jaj; pogłębiać w mieszaninie panko. Na wierzchu 1 plasterek pancetty i 2 łyżki sera.
Zwiń; zabezpiecz wykałaczką.
Umieść rolkę, szew w dół, na stojaku z drutu pokrytego natryskiem do gotowania.
Umieść stojak na blasze do pieczenia. Powtórz procedurę z pozostałymi składnikami.
Piec w 350 przez 25 minut lub do kurczak jest gotowy.