Ogień pieczone pomidory i Chipotle Salsa

Ogień pieczone pomidory i Chipotle Salsa
Przepis ogień pieczony pomidor i Chipotle Salsan jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 25 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 24 i kosztuje 9 centów za porcję. Ta przystawka ma 15 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidory, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Zupa Tortilla z kurczakiem z Chipotle i pieczonym pomidorem, Salsa Pomidorowa Pieczona W Ogniu, oraz Ognista Zupa pomidorowo-fasolowa z salsą ze świeżej kukurydzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomidory Rub z 1 łyżką oliwy z oliwek. Grilluj na dużym ogniu, często obracając, aż skóra pomidora zostanie zwęglona. Pomidory drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PomidorPomidor
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połączyć pomidory z pozostałymi składnikami, przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn