Kurczak Cordon Bleu
Kurczak Cordon Bleu jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 394 kalorie, 43g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, obrane ze skóry i bez kości piersi z kurczaka, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Kurczak Cordon Bleu, Kurczak Cordon Bleu, oraz Kurczak Cordon Bleu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlera z piekarnika rack 4 cali od ciepła. Piersi z kurczaka w kształcie motyla wykonując wzdłużne cięcie na 1 stronę każdego, przecinając przeciwną stronę; rozłóż.
Gotować kurczaka w gorącym oleju w dużej patelni smażone 5 minut z każdej strony lub aż dobrze rumiane i gotowe.
Przełożyć kurczaka na blachę do pieczenia i rozprowadzić wierzch musztardą. Top z serem szwajcarskim i pancettą. Broil 3 minut lub aż ser topi się i pancetta jest chrupiące.