Kurczak Brązowy

Kurczak Brązowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj brązowego kurczaka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 746 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka liścia laurowego, ziarna pieprzu, skrzydełka z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Brązowy, Kurczak Brązowy, oraz Kurczak Brązowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż stojak w górnej trzeciej części piekarnika iinny stojak w dolnej trzeciej; rozgrzej to450°F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Rozłóż kości na dużej palarni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
3
Umieścić w piekarniku na Dolnym stojaku androast aż głęboko brązowy, 45 minut-1 godzina.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Przenieś kości do dużego garnka.Łyżka tłuszczu z soków na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Miejsce na piecu na średnim ogniu.Kiedy rumiane kawałki zaczynają skwierczeć, pourin 2 szklanki wody. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, skrobanie się rumiane kawałki z woodenspon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
6
Wlać do garnka z kośćmi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Tymczasem pokryj spódinne patelnie do pieczenia lub obite arkusze do pieczenia olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Dodaj cebulę, marchew, andcelery do patelni i piecz na górnym stojaku przez20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Wyjąć patelnię z piekarnika.Wymieszać z koncentratem pomidorowym. Powrót do pieczenia i pieczenia, aż głęboko zbrązowieje, ok. 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Zeskrobać warzywa z prażonego garnka paninto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
11
Dodaj pieprz, pietruszka, tymianek, liść laurowy i 14 szklanek wody topot.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
12
Umieścić garnek na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez3 godziny. Odkształć zapasy, odrzucając ciała stałe.Zwróć zapas do pan. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu zredukowane do 4 filiżanek, o 1 1/2 godziny (Czas zależy od wielkości garnka).Wyluzuj. Przechowywać do 3 dni w lodówce lub zamrażać do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn