Kurczak lotnika Andersona może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 798 kalorii. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, pieprz cayenne, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Karaibskie skrzydełka kurczaka Sunny Anderson, Sunny Anderson ' s Easy Grilled Honey-kurczak dijon, oraz Carrots Anderson.
Instrukcje
1
W dużym garnku o ciężkim dnie wlać wystarczającą ilość oleju, aby napełnić garnek około jednej trzeciej drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Podgrzewać na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia włożony do oleju osiągnie 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
3
Linia taca blachy z drutu chłodzenia rack. Pokrój kurczaka na 2-calowe kawałki. W dużej misce, ubij razem jajka, cayenne, sól i czarny pieprz do smaku. W papierowej torbie wstrząśnij solą, pieprzem, mąką i skrobią kukurydzianą. Kurczaka zanurzyć w partiach, najpierw w mieszaninie jaj, a następnie w mieszaninie mąki i wstrząsnąć, aby pokryć. Ustaw na stojaku z drutu i odstaw 10 minut. Podczas gdy kurczak odpoczywa, przygotuj sos. W dużej patelni saute proste połączyć skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, brązowy cukier, masło, płatki papryki i sos Worcestershire. Wymieszać, doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, 5 do 8 protokół. Ostrożnie umieścić kurczaka w gorącym oleju i smażyć na złoty i chrupiące, 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Marynowana Fasolka Szparagowa
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Różne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przenieść do patelni saute z sosem i wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wyjąć na półmisek i podawać na burzliwym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®
6
W średnim rondlu rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
7
Dodać czosnek i ryż i saute 4 protokół, mieszając, tak, że grzanki ryżowe i czosnek gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Groszek Goya®
8
Dodać rosół z kurczaka do mieszanki ryżu, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do gotować. Przykryć i gotować przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Groszek Goya®
9
Zdjąć z ognia i odstawić pokryte kolejne 5 minut. Wymieszać w orzeszki ziemne, szalotki, i sól i pieprz, do smaku. Ryż można przygotować 1 dzień wcześniej, a następnie podgrzać i połączyć z innymi składnikami przed podaniem.