Kurczak Airmana Andersona
Kurczak lotnika Andersona może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 798 kalorii. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, pieprz cayenne, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Karaibskie skrzydełka kurczaka Sunny Anderson, Sunny Anderson ' s Easy Grilled Honey-kurczak dijon, oraz Carrots Anderson.
Instrukcje
W dużym garnku o ciężkim dnie wlać wystarczającą ilość oleju, aby napełnić garnek około jednej trzeciej drogi.
Podgrzewać na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia włożony do oleju osiągnie 350 stopni F.
Linia taca blachy z drutu chłodzenia rack. Pokrój kurczaka na 2-calowe kawałki. W dużej misce, ubij razem jajka, cayenne, sól i czarny pieprz do smaku. W papierowej torbie wstrząśnij solą, pieprzem, mąką i skrobią kukurydzianą. Kurczaka zanurzyć w partiach, najpierw w mieszaninie jaj, a następnie w mieszaninie mąki i wstrząsnąć, aby pokryć. Ustaw na stojaku z drutu i odstaw 10 minut. Podczas gdy kurczak odpoczywa, przygotuj sos. W dużej patelni saute proste połączyć skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, brązowy cukier, masło, płatki papryki i sos Worcestershire. Wymieszać, doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, 5 do 8 protokół. Ostrożnie umieścić kurczaka w gorącym oleju i smażyć na złoty i chrupiące, 5 do 8 minut.
Przenieść do patelni saute z sosem i wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Wyjąć na półmisek i podawać na burzliwym ryżu.
W średnim rondlu rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać czosnek i ryż i saute 4 protokół, mieszając, tak, że grzanki ryżowe i czosnek gotuje.
Dodać rosół z kurczaka do mieszanki ryżu, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do gotować. Przykryć i gotować przez 15 minut.
Zdjąć z ognia i odstawić pokryte kolejne 5 minut. Wymieszać w orzeszki ziemne, szalotki, i sól i pieprz, do smaku. Ryż można przygotować 1 dzień wcześniej, a następnie podgrzać i połączyć z innymi składnikami przed podaniem.