Kura kornwalijska z pomarańczowym farszem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Cornish Hen z pomarańczowym farszem. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1043 kalorie, 59G białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka soku pomarańczowego, przyprawione mieszanka farszu, miód, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kury kornwalijskie z farszem ryżowym, Kury kornwalijskie z farszem żurawinowym, oraz Kura korniszonowa z farszem Bulgur-boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obierz i przekrój na pomarańczowo; każdą sekcję pokrój na ćwiartki i odstaw na bok. Na patelni, podsmażyć cebulę i seler w oleju, aż chrupiące-miękkie. W misce połączyć mieszankę cebuli, mieszankę farszu, skórkę pomarańczową i zarezerwowane części pomarańczowe. Wymieszać wystarczającą ilość soku pomarańczowego, aby tylko zwilżyć mieszaninę farszu.
Ułóż farsz w dwóch kopcach w natłuszczonej płytkiej 2-qt. naczynie do pieczenia.
Kura gry Cornish połówki skóry do góry nad farszem. Przykryć i piec w temperaturze 375° przez 30 minut. Odkryć; piec przez 15 minut.
Piec 10-15 minut dłużej lub do soków uruchomić jasne.