Kumkwat w syropie przyprawionym z goździkami, cynamonem i anyżem gwiaździstym

Kumkwaty w syropie przyprawionym z goździkami, cynamonem i anyżem gwiazdkowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 32. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 87 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, laski cynamonu, anyż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Kumkwat w syropie przyprawionym z goździkami, cynamonem i anyżem gwiaździstym, Sałatka cytrusowa z syropem z anyżu gwiazdkowego, oraz Przyprawiony Klon Pecan Pie z anyżu gwiazdkowego.
Instrukcje
Każdy kumkwat przebić kilka razy drewnianym szpikulcem.
Połączyć wodę z cukrem w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Dodaj 3 goździki, 1 laskę cynamonu i 1 gwiazdkę anyżu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Dodaj kumkwaty i gotuj na wolnym ogniu 20 minut lub do miękkości.
Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń kumkwat z patelni i podziel równomiernie między 2 (1-kwarty) słoiki. Włóż 3 całe goździki, 1 laskę cynamonu, 1 gwiazdkę anyżu i połowę fasoli wanilii do każdego słoika.
Doprowadzić płyn do gotowania do wrzenia; gotować 4 protokół.
Zdjąć z ognia. Mieszanka szczepu, odrzucanie ciał stałych.
Wlać 2 szklanki płynu do gotowania i 1/2 szklanki brandy do każdego słoika. Słoiki uszczelniające; dobrze wstrząsnąć. Przechowywać w lodówce 2 tygodnie przed użyciem.