Kumkwat w syropie przyprawionym z goździkami, cynamonem i anyżem gwiaździstym

Kumkwat w syropie przyprawionym z goździkami, cynamonem i anyżem gwiaździstym
Kumkwaty w syropie przyprawionym z goździkami, cynamonem i anyżem gwiazdkowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 32. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 87 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, laski cynamonu, anyż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Kumkwat w syropie przyprawionym z goździkami, cynamonem i anyżem gwiaździstym, Sałatka cytrusowa z syropem z anyżu gwiazdkowego, oraz Przyprawiony Klon Pecan Pie z anyżu gwiazdkowego.

Instrukcje

1
Każdy kumkwat przebić kilka razy drewnianym szpikulcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KumkwatKumkwat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Połączyć wodę z cukrem w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodaj 3 goździki, 1 laskę cynamonu i 1 gwiazdkę anyżu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
4
Dodaj kumkwaty i gotuj na wolnym ogniu 20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
KumkwatKumkwat
5
Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń kumkwat z patelni i podziel równomiernie między 2 (1-kwarty) słoiki. Włóż 3 całe goździki, 1 laskę cynamonu, 1 gwiazdkę anyżu i połowę fasoli wanilii do każdego słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Goździki CałeGoździki Całe
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
KumkwatKumkwat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Doprowadzić płyn do gotowania do wrzenia; gotować 4 protokół.
7
Zdjąć z ognia. Mieszanka szczepu, odrzucanie ciał stałych.
8
Wlać 2 szklanki płynu do gotowania i 1/2 szklanki brandy do każdego słoika. Słoiki uszczelniające; dobrze wstrząsnąć. Przechowywać w lodówce 2 tygodnie przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn