Kumkwat Pokryty Czekoladą Bon-Bons

Kumkwat Pokryty Czekoladą Bon-Bons
Need a bezglutenowa, bezmleczna i przyjazna dla fodmap przystawka? Czekolada pokryte kumkwat Bon-Bons może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 77 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka czekolady, kumkwaty, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chocolate Cherry Bon Bons, Lody Z Białej Czekolady Bon Bons, oraz Ghirardelli Chocolate Peanut Butter-Precel Bon Bons dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zacznij od topienia 4 uncji 60% półsłodkiej czekolady. Czekolada nie powinna być super gorąca podczas pracy z nią, więc przetestuj ją, degustując. Temperatura ciała jest idealna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
2
Następnie umieść zimne, suche kumkwaty w dużej misce. Na tyle duże, że mogą się łatwo przewracać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KumkwatKumkwat
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodaj czekoladę do winogron jedną łyżkę na raz; mieszając i składając, jak idziesz. Zeskrobać boki miski podczas pracy z gumową szpatułką. Chodzi o to, aby budować czekoladę w płaszczach, ponieważ twardnieje wokół zimnych owoców. Kontynuuj pracę, aż czekolada zacznie się ustawiać, a kumkwaty zostaną całkowicie przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
KumkwatKumkwat
WinogronaWinogrona
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Gdy czekolada prawie ustawi, posypać około 2 łyżki kakao na czekoladzie pokryte kumkwaty. Użyj małego sitka z siatki, aby je lekko zakryć. Kontynuuj pracę, rzucając i składając (wymagałem 2 osób, aby to zrobić, ale jeśli masz cztery ręce, możesz być w stanie to osiągnąć na własną rękę).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
KumkwatKumkwat
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Praca kakao w stopniowo i przesuwając je wokół miski pozwala im twardnieć, jak idziesz i nie trzymać się razem. Gdy są one dobrze powlekane i oddzielone przenieść je do pergaminu pokryte blachy do pieczenia. Przykryć je folią i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy, aby im służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn