Kulki Z Orzechami Maślanymi
Masło orzechowe kulki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Ten przepis służy 48. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mąki, cukier cukierniczy, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Masło orzechowe bananowe z kakao (Paleo, Wegańskie + Pełno30), Kulki owsiane z masła orzechowego kokosowego (aka Snow Balls), oraz Kulki Masła Orzechowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce, masło, cukier i żółtka śmietany, aż będzie lekkie i puszyste. Wymieszać wanilii, następnie mąkę, i wreszcie orzechy włoskie.
Rozwałkuj ciasto na kulki wielkości orzecha włoskiego, umieść je 2 cale od siebie na nieprzygotowanym arkuszu ciastek.
Piec przez 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku. Ciasteczka powinny być lekko brązowe. Ostudzić i zwijać ciasteczka w cukiernicy cukru.