Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kulek szpinakowo-serowych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 30 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 22 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu pomidorowego z makaronem, szpinak, sól czosnkowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bite-Size Boczek Szpinak Kulki Serowe, Kulki Szpinakowe, oraz Kulki Szpinakowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray cookie arkusz z gotowania sprayu. W dużej misce wymieszać wszystkie składniki, z wyjątkiem sosu do makaronu. Kształt mieszaniny na 1-calowe kulki; umieścić na arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sos Do Makaronu
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
2
Piec 10 do 15 minut lub do złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni.