Kulki Farszu
Kulki farszu mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 70 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz pod ręką wodę, jajko, mieloną wieprzowinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Najlepsze Kulki Do Farszu, Owocowe Kulki Farszu, oraz Kulki Z Nadzieniem Żurawinowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Gotować mięso na dużej patelni, aż gotowane przez, często mieszając; odcedzić.
Umieścić w dużej misce; lekko ostudzić. Wymieszać w mieszance farszu.
Dodaj sos żurawinowy, jajko i wodę; dobrze wymieszaj. Uformować w 16 kulek; umieścić na pokrytej folią blasze do pieczenia.
Piec 20 min. lub do czasu zakończenia (160F).