Kulki Do Nadziewania Kiełbasy
Kulki do nadziewania kiełbasy to bez nabiału przystawka. Ten przepis zawiera 20 porcji z 97 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz pod ręką mieszankę farszu chlebowego przyprawioną ziołami, seler, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 180 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Farsz Kulki, Najlepsze Kulki Nadziewania, oraz Farsz Kulki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W średniej misce wymieszaj przyprawiony ziołami suchy farsz chlebowy z gorącą wodą. Stopniowo mieszaj wieprzowinę, aż zmieszasz ją z mieszanką farszu. Dodaj cebulę, seler, jajko i proszek do pieczenia.
Uformuj mieszaninę w 1 calowe kulki.
Umieść kulki na dużej blasze do pieczenia, przykryj folią i piecz w nagrzanym piekarniku 15 minut.
Usuń folię. Podnieś temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C). Kontynuuj pieczenie 25 minut, aż uzyskasz złoty kolor.