Kukurydza z boczkiem i chili w proszku

Kukurydza z boczkiem i chili w proszku może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 172 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 53 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, chili w proszku, kukurydzę z uszami i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowana kukurydza z chili w proszku i limonką, Grillowana kukurydza na kolbie z boczkiem i masłem Chili, oraz Chili W Proszku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Owinąć po jednym kawałku boczku wokół każdego ucha. Prawdopodobnie nie zakryje całego ucha, ale upewnij się, że przechodzi z jednego końca na drugi.
Posypać chili w proszku do smaku.
Owinąć kukurydzę, boczek i chili w proszku w ciężkiej folii aluminiowej i umieścić na średnich węgli, lub średni płomień na grillu gazowym.
Gotować około 20-25 minut. Czas będzie zależał od wielkości kłosów kukurydzy i tego, jak świeże są.