Kukurydza Sauté Z Imbirem, Czosnkiem I Świeżą Kolendrą

Kukurydza Sauté Z Imbirem, Czosnkiem I Świeżą Kolendrą
Kukurydza Sauté z imbirem, czosnkiem i świeżą kolendrą to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis z finecooking.com ma 50 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz Serrano chile, lekko filiżanki ziaren kukurydzy, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Cilantro Corn Saute, Świeża Letnia Kukurydza Sauté, oraz Świeża kukurydza i cukinia Saute.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn