Kukurydza po indyjsku na kolbie w sosie cebulowo-jogurtowym

Kukurydza po indyjsku na kolbie w sosie cebulowo-jogurtowym
Przepis Kukurydza w stylu indyjskim na kolbie w sosie cebulowo-jogurtowym jest gotowy w około 35 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ta przystawka ma 148 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz jogurt, kłosy kukurydzy na kolbie, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Indian Restaurant Style Onion Bhaji-Smażone Cebulowe Placki, Jesiotr przyprawiony po indyjsku z miętowym sosem jogurtowym, oraz Grillowane klopsiki z sosem jogurtowym po Indyjsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połamać lub przeciąć każdą kolbę kukurydzy na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
2
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu i smażyć kukurydzę na patelni, aż złoto-brązowy ze wszystkich stron, o 10 protokół, często obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Usunąć kukurydzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
4
Cebula Pulse, czosnek i imbir do gładkiej pasty w maszynce; wymieszać w liściach curry, nasiona kminku, chili w proszku i cukru. Gotować w gorącym oleju na średnim ogniu, aż olej zacznie się oddzielać, często mieszając, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Liście CurryLiście Curry
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Wyjąć patelnię z ognia i niech ostygnie pasta; wymieszać z jogurtem. Powrót kukurydzy do sosu jogurtowego i sos łyżka na kukurydzy służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn