Kukurydza Pieprzowa

Kukurydza Pieprzowa
Kukurydza pieprzowa to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Za $1.22 za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 8G białka, oraz 46g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką chili, ziarna kukurydzy, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. 88 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują 10 Great Corn s plus Sałatka z grillowanej kukurydzy i papryki Pasilla, Czosnek Pieprz Kukurydza, oraz Budyń Kukurydziany Z Trzema Paprykami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W rondelku rozpuść serek śmietankowy i masło. Gdy składniki się stopią, dodaj odparowane mleko, kukurydzę i zielone papryczki chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Zielona Papryka ChiliZielona Papryka Chili
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlej mieszaninę do patelni o wymiarach 8x8 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w piekarniku o temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut; aż się zarumienią i będą musujące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn