Kukurydza Marynowana
Marynowana kukurydza może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 46 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, kłosy kukurydzy, chiles i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marynowana kukurydza i papryka, Marynowana Kukurydza Dla Niemowląt, oraz Marynowana Kukurydza Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj kukurydzę w dużym garnku z lekko solonymwarzona woda, aż będzie chrupiąca, około 4 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieśdo miski z lodowatą wodą.
Warstwa kukurydzy, czosnek, chiles, i pieprzw 4-quart szkła lub ceramicznego słoika.
Wymieszać 5 1/2 łyżki soli i 2 ćwiartki wodyw dużej misce, aż sól się rozpuści.
Mieszanka kukurydzy Pourover.
Umieść kilka talerzy lubmałe miski nad warzywami, aby utrzymać jesubmerged przez co najmniej 2". Przykryj słoik zplastic wrap lub pokrywką i odstaw w ciemnym, chłodnym miejscu, takim jak Piwnica, Szafa lub spiżarnia w temperaturze pokojowej (68°F–70°F jest idealny) przez 4 dni do marynowania; smak kukurydzy. Chcesz morepucker?
Pozostaw na 1-2 dni, a następnie przechowuj lub przechowuj w lodówce do 3 tygodni.