Kukurydza Karmelowa I

Kukurydza Karmelowa I
Karmelowa kukurydza może być dobrym przepisem na poszerzenie twojego repertuaru przystawek. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 827 kalorii, 12g białka, oraz 49g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, sól, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kukurydza Puff Caramel Corn, Kukurydza Karmelowa, oraz Kukurydza Karmelowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj 1 łyżkę oleju do rondla 4 quart i podgrzać na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, dodać 1/2 szklanki popping kukurydzy. Utrzymuj pan w ciągłym ruchu. Gdy kukurydza przestaje pękać, usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Umieść popped kukurydzę w piekarniku, aby utrzymać ciepło. Powtarzaj, aż cała kukurydza zostanie pęknięta. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Margarynę lub masło roztopić w średnim rondlu, a następnie wymieszać z brązowym cukrem, syropem i solą. Doprowadzić do toczącego się wrzenia, stale mieszając; gotować bez mieszania przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
SyropSyrop
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia.
6
Wymieszać soda oczyszczona, wanilia, orzeszki ziemne, pekan, i migdały do mieszaniny brązowego cukru. Szybko wlać mieszaninę orzechów na ciepły popcorn i wrzucić, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MigdałyMigdały
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
7
Rozłóż na nasmarowanych arkuszach ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec przez 45 minut, dobrze mieszając co 15 minut. Schłodzić na folii aluminiowej i przechowywać w szczelnym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn