Kukurydza i wędzona Mozzarella puree ziemniaczane

Kukurydza i wędzona Mozzarella puree ziemniaczane jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, sól, ziemniaki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kukurydza i wędzona Mozzarella puree ziemniaczane, Kukurydziane Spaghetti ze świeżą grillowaną kukurydzą i wędzoną mozzarellą, oraz makaron z kukurydzą i wędzoną mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj kukurydzę; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane. Super.
Umieść ziemniaki w rondlu i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 15 minut lub do miękkości.
Odcedzić i zwrócić ziemniaki na patelnię.
Dodaj mleko, ser i masło; zacieru do pożądanej konsystencji. Gotować 2 minuty lub do całkowitego ogrzania, stale mieszając.
Dodaj kukurydzę, kolendrę i pozostałe składniki, mieszając, aby połączyć.