Kukurydza Czosnkowo-Bazyliowa

Kukurydza Czosnkowo-Bazyliowa
Kukurydza czosnkowo-Bazyliowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 129 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ząbek czosnku, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czosnek bazylia krewetki z Penne w pikantnej bazylii Marinara, Bazylia czosnek piersi z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym, oraz Kukurydza z bazylią.

Instrukcje

1
Masło, bazylia i czosnek połączyć w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieść kukurydzę w dużym rondlu z wrzącą wodą; gotuj 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Drenaż. Łyżka 1 łyżeczka mieszanki masła nad każdym uchem kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
MasłoMasło
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn