Kuchnia Ekspresowa Zupa Dyniowo-Żołędziowa

Kuchnia Ekspresowa Zupa Dyniowo-Żołędziowa
Kuchnia Express pieczona dynia-zupa Dynia Żołędziowa jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako zupa bardzo przyjazna dla budżetu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać masło, tymianek, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 25%. Podobne przepisy to Zupa Dyniowo-Żołędziowa, Zupa dyniowa, Żołędziowa i pomidorowa, oraz Kremowa zupa dyniowo-Żołędziowa.

Instrukcje

1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj cebulę, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj tymianek; smażyć 1 minutę lub aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Wymieszać w bulionie, dyni i squasha. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut.
6
Proces zupy, partiami, w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka. Powrót zupy do holenderskiego pieca. Wymieszać pół na pół i pozostałe składniki. Gotować, na małym ogniu, często mieszając, 3 minuty lub do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Podawać natychmiast.
8
Uwaga: testowaliśmy z Publix gotowane Squash. Pamiętaj, aby użyć niesłodzonego puree do squasha, aby uzyskać najlepsze wyniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia10
Magazyn