Kubki Z Podwójną Czekoladą
Podwójne czekoladowe kubki Fudge mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 200 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mocno brązowy cukier, olej canolan, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 22 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Podwójne Kubki Do Serników Czekoladowych, Kubki Budyniowe Z Podwójną Czekoladą, oraz Kubki Budyniowe Z Podwójną Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. kuchenka mikrofalowa czekolady i oleju w szklanej miarki na wysokości 1 do 2 min. albo do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać kakao w proszku; odstawić na co najmniej 5 minut.
Białka i cukier ubić w średniej misce mikserem elektrycznym na dużej prędkości 3 min. lub do potrojenia objętości. Zredukuj prędkość do średnio niskiej; zmiksuj w roztopionej mieszaninie czekolady, aż dobrze się połączą. Łyżka ciasto do 6 papierowych średnich kubków muffin. (Kubki Muffin mogą być prawie pełne.)
Piec 18 min. lub do momentu, gdy puffed i środek jest ustawiony.
Wyjąć z piekarnika; odstawić na patelni 5 min.
Podawać na ciepło z ubitą polewą.