Kubki Z Owocami Slush

Kubki Z Owocami Slush
Need a deser bezglutenowy i bezmleczny? Kubki z owocami Slush mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 20. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką papierowe kubki, cukier, sodę cytrynowo-limonkową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżką wynik 23%, to danie nie jest tak super. Podobne przepisy obejmują Fruit Slush Cups, Melon Fruit Slush, oraz Frosty ' s Fruit Slush.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj ananasa, truskawki, koncentrat soku pomarańczowego, koncentrat lemoniady, banany, napoje gazowane, wodę i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 1-1/2 CalaPokroić W Kostkę O Wymiarach 1-1/2 Cala
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać około 1/2 szklanki do każdego papierowego kubka. Przykryć folią i zamrozić do twardości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Wyjąć z zamrażarki 15 minut przed podaniem.
4
Podawać w filiżance deserowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn