Kubki z jagodami i śmietaną
Kubki z jagodami i śmietaną mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 645 kalorii, 6G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz sok, Pojemnik, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kubki Czekoladowe Berry & Cream, Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, oraz Berry Cookie Cups.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Wyłożyć ciasto na wyłożoną pergaminem blachę do pieczenia.
Piec na złoty kolor i podniesione, 20 do 25 protokół. Widelcem Usuń wierzchy skorupy ciasta i miękkie ciasto poniżej, aby utworzyć studnię. Powrót DNA do piekarnika, aby upiec centra, 4 do 5 minut. (Zarezerwuj wierzchołki do innego użytku. Muszle można piec 1 dzień wcześniej; podgrzewać przez 3 do 5 minut w temperaturze 191°).
Wymieszaj jagody z 1 łyżką. cukier cukierniczy i sok z cytryny. Odstawić.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić śmietanę i pozostałe 2 łyżki. cukier do uzyskania pików półfirm, 3 do 4 minut.
Skorupki ciasta wypełnij równomiernie jagodami. Top z czubatą łyżką bitej śmietany i podawać.