Kubki Mocha Phyllo
Kubki Mocha Phyllo mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka cukru cynamonowego, mleka, bezcukrowego puddingu czekoladowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sernik Filiżanki Filo, Filiżanki Gorgonzola Phyllo, oraz Kubki Brie Phyllo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu połącz mleko, pudding instant mix i instant espresso, mieszając trzepaczką; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia; przenieść do miski. Powierzchnię puddingu przykryć folią; schłodzić 1-4 godziny. Rozgrzej piekarnik do 40
Rozpakuj rozmrożone ciasto phyllo.
Położyć 1 kawałek na blacie; lekko płaszcz z gotowania sprayu.
Posypać 1/4 łyżeczki cukru cynamonowego.
Ułożyć drugi arkusz na wierzchu pierwszego; powtórzyć kroki z pozostałą filo.
Ciasto pokroić w 8 prostokątów; zmieścić w miseczkach z muffinkami.
Piec 10 minut; wyjąć z piekarnika. Fajne 10 minut.
Wyjąć kubki z patelni; całkowicie ostudzić. Łyżka budyniu do filiżanek; top każdy z 1 łyżeczka tłuszczu wolna bitą polewą.