Kubki Deserowe Happy Halloween

Kubki Deserowe Happy Halloween
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 15 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Mieszanka chłodnej bitej polewy, galaretka o smaku winogronowym żelatyna, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wesołego Halloween, Halloween Happy Hour, oraz Happy Halloween Cukier Ciastka Batony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać 1-1 / 4 szklanki wrzącej wody do mieszanek żelatyny pomarańczowej w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Pomarańczowymżelatyna O Smaku Pomarańczowym
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać do 8-calowej kwadratowej patelni rozpylonej sprayem do gotowania. Powtórz z pozostałą wrzącą wodą i mieszankami żelatyny winogronowej. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
WinogronaWinogrona
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
W międzyczasie roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
4
Wlać do małej plastikowej torebki zamykanej; uszczelnij torbę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Wytnij mały kawałek z jednego dolnego rogu worka; użyj do wyciśnięcia czekolady na woskowanych papierowych arkuszach do pieczenia, aby uzyskać 12 pajęczyn lub inne kształty Halloween. Przechowywać w lodówce, aż czekolada będzie twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Pokrój żelatynę na każdej patelni w 1/2-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Warstwa pomarańczowych kostek żelatynowych, pół Cool WHIP i kostek żelatyny winogronowej w 12 (6-oz.) kubki plastikowe. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Pomarańczowymżelatyna O Smaku Pomarańczowym
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
WinogronaWinogrona
8
Top parfaits z pozostałym chłodnym batem i czekoladowymi dekoracjami tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
OkazjeHalloween
Magazyn