Kubki Crab Wonton
Kubki Crab wonton mogą być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz opakowania wonton, parmezan, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantny Krab w kubkach Wonton, Sałatka krabowa w chrupiących filiżankach Wonton, oraz Makieta sałatki krabowej w filiżankach Wonton dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wciśnij owijki wonton do miniaturowych kubków na muffinki pokrytych sprayem do gotowania. Owijki Spritz ze sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 8-9 minut lub do lekko rumiane.
Tymczasem, w małej misce, ubić serek, śmietana, jajko, musztarda, sos Worcestershire i sos pieprzowy, aż będzie gładka. Wymieszać z krabem, zieloną cebulą i czerwoną papryką; łyżką do kubków wonton.
Piec przez 10-12 minut lub do momentu rozgrzania nadzienia.
Podawać na ciepło. Przechowywać w lodówce resztki.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Canyon Road Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Canyon Road Chardonnay
Podniebienie jest intensywne, okrągłe i miękkie, z aromatami melona i owoców tropikalnych.