Kubki Black Bean-Corn Wonton mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 28 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz fasolę, chili w proszku, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kubki Black Bean and Corn Wonton, Awokado i kukurydza Salsa Wonton filiżanki, oraz Zdrowa przystawka-filiżanki fasoli meksykańskiej i salsy Wonton dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik nagrzać do 350º. Delikatnie dopasuj 1 opakowanie wonton do każdej z 36 małych kubków muffin, 1 3 / 4x1 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec 8 do 10 minut lub do jasnego złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć z patelni; ostudzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem kwaśnej śmietany w średniej misce. Tuż przed podaniem, łyżka mieszanki fasoli w kubki wonton. Top każdy z 1/2 łyżeczki kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego