Kubańska Pieczona Pierś Z Indyka
Kubańska Pieczona pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 288 kalorii, 36g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka sosu majonezowego, mielony kminek, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona Kanapka Z Indykiem Kubańskim, Lechón Asado (pieczeń wieprzowa po kubańsku), oraz Indyk w stylu kubańskim Picadillo.
Instrukcje
Połącz majonezowy sos Hellmann ' s lub Best Foods z oliwą z oliwek, sokiem z limonki, kminkiem, oregano i czosnkiem w dużej, zamykanej plastikowej torbie.
Dodać indyka; obrócić do płaszcza. Zamknąć worek i marynować w lodówce do 8 godzin.
Wyjąć indyka z marynaty, odrzucając marynatę. Ułóż indyka na patelni z regałem lub blachą do pieczenia. Pieczeń, 20 minut lub do lekko złoty kolor. Zmniejszyć ogień do 350 i piec dodatkowe 1 godzinę lub aż termometr włożony do środka piersi czyta 16
Wyjąć na deskę do krojenia, luźno namiot z folią aluminiową i odstawić na 15 minut przed krojeniem.