Kubańska czarna fasola II
Kubańska czarna fasola II jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Jeśli masz sól, oliwę z oliwek, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czarna Fasola Kubańska, Czarna Fasola Kubańska, oraz Czarna Fasola Kubańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić fasolę w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody do pokrycia, i moczyć 8 godzin, lub na noc; odcedzić.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę, zielona papryka, i czosnek do miękkości.
Do mieszanki cebuli, wymieszać odsączoną fasolę, wodę, pastę pomidorową, pimentos i ocet. Doprawić solą, cukrem i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka.