Kubańska czarna fasola II

Kubańska czarna fasola II
Kubańska czarna fasola II jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Jeśli masz sól, oliwę z oliwek, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czarna Fasola Kubańska, Czarna Fasola Kubańska, oraz Czarna Fasola Kubańska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić fasolę w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody do pokrycia, i moczyć 8 godzin, lub na noc; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę, zielona papryka, i czosnek do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Do mieszanki cebuli, wymieszać odsączoną fasolę, wodę, pastę pomidorową, pimentos i ocet. Doprawić solą, cukrem i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Po 12 Opakowań) Groszek Mrożony, RozmrożonyPo 12 Opakowań) Groszek Mrożony, Rozmrożony
OcetOcet
PieprzPieprz
FasolaFasola
CebulaCebula
CukierCukier
WodaWoda
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn