Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać księżniczce Annie spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 482 kalorie, 5G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz marcepan, cukier, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Salsa Annie, Chicken Annie Style, oraz Grandman Annie ' s Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: torba do orurowania z końcówką dekorującą i foremką do ciastek w kształcie serca
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Dekoracyjne
2
Na ciasto ciasto: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake patelnie z 30 wkładki cupcake.
W dużej misce przesiać mąkę uniwersalną, pistacje, mąkę migdałową, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną i odstawić. W misce miksera stojącego z przystawką do łopatek, cukier i jajka śmietany do jasnożółtego koloru, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
O Cukrze Cukierniczym
Piekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Dodaj 1 1/2 szklanki cukru i ubijaj z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
12
W rondlu wymieszaj pozostałą 1/2 szklanki cukru do 1/2 szklanki wody. Umieść termometr na patelni i umieść patelnię na średnim ogniu. Gdy syrop cukrowy osiągnie stopień miękkiej kulki (235 do 245 stopni F), natychmiast wlej go do białek, podczas gdy mikser jest na niskiej prędkości. Po dodaniu całego syropu, włącz mikser do góry i ubijaj, aż dno miski będzie chłodne, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir Gr
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania