Księżniczka Annie

Księżniczka Annie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać księżniczce Annie spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 482 kalorie, 5G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz marcepan, cukier, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Salsa Annie, Chicken Annie Style, oraz Grandman Annie ' s Chicken dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: torba do orurowania z końcówką dekorującą i foremką do ciastek w kształcie serca
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
2
Na ciasto ciasto: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake patelnie z 30 wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W dużej misce przesiać mąkę uniwersalną, pistacje, mąkę migdałową, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną i odstawić. W misce miksera stojącego z przystawką do łopatek, cukier i jajka śmietany do jasnożółtego koloru, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszać w oleju aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Dodać przesiane składniki i wymieszać do momentu włączenia.
6
Wymieszać w maślance. Zeskrobać po bokach miski, dodać emulsję migdałową, waniliową i zieloną farbę i wymieszać do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
EmulsjeEmulsje
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Wypełnij wkładki cupcake trzy czwarte pełne z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
8
Piec, aż włożona wykałaczka wyjdzie czysta, około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Niech babeczki ostygną 15 minut, a następnie wyciągnij je z patelni i umieść na stojaku chłodzącym lub blasze do pieczenia, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Lukier: w misce miksera stojącego z mocowaniem trzepaczki, połączyć białka i śmietanę tatarską i ubić na średniej prędkości, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Dodaj 1 1/2 szklanki cukru i ubijaj z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
12
W rondlu wymieszaj pozostałą 1/2 szklanki cukru do 1/2 szklanki wody. Umieść termometr na patelni i umieść patelnię na średnim ogniu. Gdy syrop cukrowy osiągnie stopień miękkiej kulki (235 do 245 stopni F), natychmiast wlej go do białek, podczas gdy mikser jest na niskiej prędkości. Po dodaniu całego syropu, włącz mikser do góry i ubijaj, aż dno miski będzie chłodne, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Dodać masło i ubijać, aż będzie gładkie i jedwabiste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
14
Dodać maliny i wanilię i wymieszać do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
15
Włóż lukier do torebki z pożądaną końcówką dekorującą. Na każdej babeczce wymieszaj jeden niski zawirowanie lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
16
Marcepan rozwałkować wałkiem i pokroić w serduszka. Odkurz każde serce srebrnym prochem i umieść je na środku każdej matowej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej

Składniki

2(może być lub przeglądać)migdałowa Emulsja piekarniczamigdałowa Emulsja piekarnicza596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipiekarzy lub najdrobniejszego cukrupiekarzy lub najdrobniejszego cukru2(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)0(może być lub przeglądać)krem tatarskikrem tatarski2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibiałka jaj (7 dużych białek)białka jaj (7 dużych białek)6Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna2kroplekolorowanka Zielonakolorowanka Zielona113Orzechy dowolne (posiekane)marcepanmarcepan2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipistacje mielonepistacje mielone3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże malinyświeże maliny2(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1litrŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata794Orzechy dowolne (posiekane)(7 patyczków) niesolone masło pokrojone na 1-calowe kawałki(7 patyczków) niesolone masło pokrojone na 1-calowe kawałki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Powłoka z białego cukierka, opcjonalnaPowłoka z białego cukierka, opcjonalna2(może być lub przeglądać)Powłoka z białego cukierka, opcjonalnaPowłoka z białego cukierka, opcjonalna
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn