Krążki Miodowo-Kukurydziane
Krążki z miodem i kukurydzą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 84g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 2949 kalorii. Jeśli masz drożdże, mąkę kukurydzianą, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów Południowej żywności. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Bezglutenowy miodowy placek kukurydziany z kompot truskawkowy + MIODOWA bita śmietana, Brzoskwinia i Gorgonzola Grillowana polenta z miodem Chipotle, oraz Bułeczki Z Miodem Kukurydzianym.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w średnim rondlu i umieścić na średnim ogniu, aż margaryna topi. Lekko schłodzić (do 120 do 130).
Połączyć 2 szklanki mąki kukurydzianej i drożdży w dużej misce, i dodać mieszaninę mleka, dobrze mieszając trzepaczką. Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Dodaj mąkę i sól do mieszanki mąki kukurydzianej i mieszaj, aż powstanie miękkie ciasto. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść 3 lub 4 razy. Przykryj i pozostaw 15 minut. Zagnieść ciasto, aż będzie gładkie i elastyczne (około 8 minut).
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 50 minut lub do podwojenia rozmiaru. Dziurkować ciasto; podzielić ciasto na pół. Płaszcz 2 (9-calowy) pie talerze lub patelnie ciasto z gotowania sprayu; kurz każdy z 1 1/2 łyżeczki mąki kukurydzianej. Pracując z 1 porcją na raz (przykryj pozostałą połowę, aby nie wyschnąć), uformuj ciasto w 7-calową okrągłą formę.
Miejsce okrągłe, szew stronie w dół, w przygotowanej płycie. Powtórz procedurę z pozostałą połową ciasta. Przykryć i odstawić 20 minut lub do podwojenia wielkości.
Lekko zdobądź rund w spiralny wzór za pomocą ostrego noża.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub do momentu, gdy rundy wydrążone po naciśnięciu.
Wyjąć z płyt; schłodzić na stojakach z drutu.