Krówki Solone Karmelowe
Krem Solony Karmel Shortcakes może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 172 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz cukier, wymieszać, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Krówki Solone Karmelowe, Murzynki Solone Karmelowe, oraz Fudgy solone karmelowe Brownies # chocolateparty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj 24 mini kubki muffin (1 5/8 x 7/8 cala) sprayem do gotowania.
Aby zmierzyć mieszankę Bisquick, lekko łyżką do miarki; wyrównać. W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, cukier i kakao, aż do całkowitego wymieszania i grudki znikną.
Dodaj mleko i masło; mieszaj tylko do momentu zwilżenia suchych składników. Wymieszać z czekoladą.
Łyżka do pomiaru poziomu skąpych łyżek stołowych (lub użyj # 70 miarki do ciastek) do kubków muffin.
Piec 5 do 7 minut lub do góry wiosna z powrotem, gdy lekko dotknięte i wykałaczka wychodzi głównie czyste. Fajne 5 minut. Delikatnie poluzować boki i wyjąć z miseczek. Całkowicie fajne.
Aby złożyć, łyżka 2 łyżki ubitej polewy w dnie 3 x 2-calowy szkło strzał szkło*. Top z 1 łyżeczką karmelu polewa, 1 shortcake, 1 łyżka bitej polewy i 1 więcej shortcake.
Skropić wierzch ciastka z 1/2 łyżeczki karmelu.
Udekorować wiórkami; posypać lekko solą. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.