Krówka z masłem orzechowym IV
Peanut Butter Fudge IV może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. 286 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Idź do sklepu i odebrać cukier, mleko, masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Krówka Z Masłem Orzechowym, oraz Krówka z masłem orzechowym III dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj mleko i cukier w średnim rondlu przez trzy minuty na średnim ogniu. Natychmiast wymieszać z kremem z prawoślazu i masłem orzechowym.
Wlać i rozprowadzić w szklanym naczyniu do pieczenia 9x9 cali. Całkowicie ostudzić przed pokrojeniem na kwadraty i podaniem.