Południowe Włoskie żeberka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz do 4 sardeli, pastę pomidorową, nero D ' Avola i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoskie Powolne Duszone Żeberka, Żeberka W Stylu Koreańskim, oraz Żeberka W Stylu Niemieckim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Doprowadzić żeberka do temperatury pokojowej. Żeberka osuszyć, następnie obficie posypać solą i pieprzem i skropić EVOO. Ułóż żeberka na patelni brojlerów i piecz, aż dobrze rumiane, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Złote Rodzynki, Grubo Zmielone
Jukon
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
W międzyczasie podgrzej 2 łyżki EVOO w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Dodaj anchois i wymieszaj, aby stopić je w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
Dodać czosnek, liście laurowe, cebulę i cebulę kopru włoskiego i doprawić pieprzem. Mieszaj przez kilka minut, aby uzyskać kolor na dnie patelni, a następnie dodaj pastę pomidorową, rodzynki i goździki. Wymieszać przez minutę lub 2 więcej, następnie dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Koper Włoski
Słonina Wieprzowa
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
7
Dodać krótkie żeberka do holenderskiego piekarnika i wymieszać, aby płaszcz z sosem. Przykryć i piec w piekarniku, aż żeberka są bardzo miękkie, 2 1/2 do 2 3/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo Zmielone
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Żeberka wyjąć na talerz i przykryć folią. Zmniejszyć SOS 10 do 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
9
Zarezerwuj 4 krótkie żeberka na kolejny posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo Zmielone
10
Dodać pozostałe żeberka (na kości lub off) do sosu. Podzielić na dania i top z pietruszki, kopru włoskiego liści, posypać skórką i trochę pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(mequite, Hikora Lub Olcha)
11
Podawać z chlebem do zmywania sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Żeberka wołowe bardzo dobrze komponują się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.