Krótka Pasta do tarty
Krótka Pasta do tarty to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, Pasta Laksa, oraz Pasta Do Steków.
Instrukcje
W misce połączyć mąkę z cukrem.
Dodać masło i, palcami, wcierać w mieszaninę mąki, aż dobrze się wymieszać.
Widelcem wymieszać żółtka, aż ciasto się połączy. (Lub wirować mąkę, cukier i masło w robocie kuchennym, aż mieszanina przypomina drobne okruchy; dodać żółtka i wirować, aż ciasto się utrzyma.)
Dłońmi mocno wciśnij ciasto w gładką kulkę, ugniatając trochę, aby pomóc związać ciasto. (W tym momencie, można owinąć ciasto hermetyczne i przechowywać w lodówce do 1 tygodnia; niech dojść do temperatury pokojowej przed użyciem.)
Nacisnąć ciasto na 11-calową (28 cm) patelnię z wyjmowaną obręczą, mocno naciskając ciasto na dno i boki, aby uzyskać równą warstwę; krawędź powinna być równo z krawędzią patelni.
Piec w piekarniku 300 F (150 C), odkryte, aż lekko zbrązowieje, 30 do 40 protokół.
Ostudzić w patelni. Napełnić tart i zdjąć obręcz służyć.