Krzyczące Głowy: Zapiekanka Z Brukselki

Krzyczące Głowy: Zapiekanka Z Brukselki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj krzyczące głowy: zapiekanka z brukselki spróbuj. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 13g białka, oraz 32G tłuszczu. Za 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 47%, to danie jest solidne. Zapiekanka Z Brukselki, Zapiekanka Z Brukselki, oraz Zapiekanka Z Brukselki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: duże naczynie żaroodporne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Zdejmij uszkodzone zewnętrzne warstwy brukselki. Przytnij łodygę, aby była wyrównana. Ćwiartuj każdy kiełek i zdobądź łodygę na każdej ćwiartce za pomocą "x" o głębokości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
4
Podsmaż prosciutto na maśle na średnim ogniu przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
5
Dodaj czosnek i brukselkę i mieszaj nieprzerwanie przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Dodaj mąkę i kontynuuj mieszanie przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
7
Dodaj śmietanę, pół na pół i sherry. Doprowadź płyn do wrzenia, a następnie zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 7 minut lub do momentu, gdy płyn zmniejszy się o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski
8
Dodaj 1 szklankę parmezanu, gałki muszkatołowej, soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Przełóż do żaroodpornego naczynia żaroodpornego. Przykryj pozostałą 1/2 szklanki parmezanu. Przykryj folią aluminiową i piecz przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
10
Podawaj natychmiast.
11
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
12
Odetnij papierową końcówkę główki czosnku, odsłaniając wierzch każdego ząbka czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
13
Posmaruj odsłonięte goździki oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
14
Umieść czosnek stroną korzeniową do dołu na środku kawałka folii aluminiowej. Zawiąż czosnek folią, pozostawiając na wierzchu mały otwór wentylacyjny. Piecz czosnek przez 45 minut lub do momentu, gdy ząbki staną się beżowe i będą miękkie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
15
Wyjmij z piekarnika i odstaw, aż ostygnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
16
Ściśnij główkę czosnku do góry nogami nad małą miską, a goździki wyskoczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
17
Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn